Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
5

Mood berblogging kurengggg....

Ohhh taktaulah pasaipa malas sangat nak hapdet blog padahal banyak citer menariks nak dikongsikan..huhu..ekceli lepas jalan-jalan Bandung arituh next-next month pon kami dok berjalan gak...kiranya every month pasti ada saje destinasi yang kami tuju..bak kata member aku, kamikan duta AA..hahaha!!

Let's review ke mana destinasi kami bulan Mac & April nihhh...

1) 14th Mac 2011-genap ulangtahun kami ke 2..di sebabkan aku bekerja pada hari tersebut, jadinya kami sambut awal sket & decide ke puncak keriangan Genting Highlands!!! Book bilik kat First World Hotel (as usual psl paling murah) & book thru online lebih murah okeh..kami ke sana satu malam jek..besoknya pi outdoor- beli tiket siap2 kat stesen bas Gombak amik pakej RM47/pax include return bus,cable car & outdoor pass for 1 day. Sangat jimat tau!!



2) Trip kedua bulan Mac 23-25, bersama rakan2 bloggers ke Pulau Langkawi pulakk..dah lama kami tak jejak Langkawi nih..so agak ekcited ngan trip kali nih..kami berenam aku, hubby, lily, nurman, song & maksu...tak lupa jugak si kecik Nyla the Dora explorer!!Supposedly Kak Leez join kami sekali tapi last minute Kak Leez pi London pulak..xpe, Langkawi bole pi bila2 masa..haruslahhh grab opportunity g London u olls..Hotel kami kat sana Aseania Resort yg terkenal dengan swimming pool terpanjang di Malaysia 154.4km okehhh...tapi harammmm xmandi pong..sbb xde masa..(ekceli kami berdua dpt terjun kejaplah, nk merasa main gelongsor tuh sblom blk bilik..adalah dlm 5minit jek..huhu) 




3) Bulan April pon menjelma & besok kami akan ke KRABI!!!! Sekejap je cuma 3H2M...from 4-6Apr..nerves gak nihh sbb xbook hotel pon...aktiviti kat sana pon akan survey kt sana jek..percutian kali nih more relax sbb nk kurang bershopping just enjoy nature & keindahan pulau Krabi jek...(i hope so!!! =p)

aiyakk gambar xclear lahh..abaikan jelahh..huhu

4) Middle bulan 4 nih kami berdua join aktiviti anjuran company masing2...so separatelah kejap..aku join Treasure Hunt kat Coral Paradise,Port Dickson & hubby akan ke Bukit Gambang Resort utk Staff day.... 

5 comments:

Yan said...

wah!!! sakan awak ya.. tak pe. lagi berdua ni.. sakan2 lah.. nnt dah ada sikecik, terbatas sikit..

che'Burn@che'Qis said...

hehehe...tau xpekan kak..release tension sket pi berjalan nih...

Anonymous said...

salam...

hi che qis....saya one of ur silent reader awak.suka baca ur blog n kawan saya yg kenalkan blog ni n dia kata muka che burn(ur husb) mcm zed zaidi...
anyway saya nak ucpkan terima kasih bebanyak coz blog u byk bantu saya ms di bandung ari tu..minta halal segala info yer coz saya tak sempat nak inform che qis....
pepepun happy annvrsy..moga bahagia n happy bersama selamanya...salam kenal...et

che'Burn@che'Qis said...

hye et!!thks sudi jenguk blog saya yg bersawang nihh..heheh..hubby sy mcm zed zaidi??kembang semangkoklah dier baca nihh..hehehe

no problem,sy wat entry ni pon mmg nk share info to sape2 yg nk ke bandung..i'm glad it helps u a lot!stay tuned for our next entry k!!

thanks a lot!

kekodokbulat said...

hi qis...
of course i will stay dgn blog ni coz byk info berguna untuk saya guna kalau pegi travel nanti.

et@kekodokbulat

Post a Comment

Back to Top