Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
4

Our Fridge Magnet Collection

Sedar tak sedar koleksi FM kami makin lama makin membiak..tengs to frens yg bagi kami..appreciate it!!sape2 yg pi jalan2 tempat menarik tuh bolehla kita bertukar2 FM ye tak..hehehe...kami tak letak kt fridge pon tapi letak kt magnetic board & diabadikan dalam bilik...nak kena tambah lagi satu board sbb now dah xmuat!! ekceli aku nak mencuba hobi baru iaitu kumpul snow glass, alahhh yg dalam ada air tuh tapi mendapat bantahan dari pak encik sbb kosnya agak mahal..hukhuk..terkubur begitu ajaaa...

Let's review our FM collections

our faveret FM from south africa & middle east...

ni je yang muat...still ada lagi dalam kotak ekceli...

antara koleksi sekitar Malaysia

ni pon from Malaysia & Asia


these FM from Europe..mostly gift from friends..ada FM Japan sesat..pemberian taichi

ada Singapore, China & HK

Antara contributors yg selalu bg FM are among our blogger frens Kak Leez (syarliz.blogspot), Lily (lensalily.net), Sepul (enciksepul.blogspot), SBC (song3ats.blogspot), Maksu (maksuhakim.com)..
tak lupa juga Abg Zul Orang Rawa yg sudi bagi FM from Hawaii!!!

ARIGATOGOZAIMAS!!!

moga2 pasni makin membiaklah koleksi kami..amiinnn..

4 comments:

Yan said...

wah!!! banyaknya...

sepul said...

yang kelantan dapat dah kan?

che'Burn@che'Qis said...

tak dapat pon incik sepul...nnti aku tanya cekburn..

cmaberrys said...

kat mn bole beli magnetic board tu?

Post a Comment

Back to Top