Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
7

SS2 Murni vs William

Mee Raja from William

Apa kaitan antara dua nama nih?? Pada sape2 yang tak tahu, kedua2 owner kedai makan nih kalu xsilap adik beradik..so makanan diorang ada jugak yg lebih kurang sama.

Tadi 1st time kami cuba makan kt Murni...masa nak order tuh agak blur jugaklah sebab xde menu (sama masa 1st time pegi William). At last cuba makan Mee Raja ngan Roti Hawaii. Nama menu sama mcm William tapi cara masakan diorang sangatlah berbeza. Nantilah aku publish gambar.

So those yang penah try dua2...which one ya'll prefer??any favourite food?? 

Arabiata seafood-all time feveret from William!!!

Kami masih memilih WILLIAM sebagai destinasi makan faveret..

masa ni 1st time aku jumpa ngan rakan2 blogger kat William..kami buka puasa sama2..
lepas drpd tu byk kali jugak makan kt William dgn diorang..
Neway, missed you all!!jom lepaks lagi ye!!

7 comments:

che'Burn@che'Qis said...

WILLIAM the best!!

Yan said...

kat mane tpt ni Qis..

che'Burn@che'Qis said...

kak yan,

dua2 kat area PJ...
william kt taman megah,murni kat ss2

singAsong said...

Comelnya page kamu.. erk, 1st time jumpa di william ke? lupa plak ~ :mj

che'Burn@che'Qis said...

hehehe,tenkiu song..yup 1st kita semua jumpe kt william lorr..

che'Burn@che'Qis said...

...

Anonymous said...

assalammualaikum tuan rumah....meraka ni (williamn murni) chinese ker malay n muslim ker mcm mana yer...??? tq -ida

Post a Comment

Back to Top