Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com

Station 1 Cafe


Minggu lepas kami balik ke Seremban. Seperti biasa acara wajib kami kalau keboringan mestilah tengok wayang & makan. Hubby nak tengok citer kartun so survey kat TGV Jusco Seremban 2 semuanya time awal. So kami pon pergilah MBO Cinema kat Terminal 2 Seremban. Surprisely memang tak ramai pon orang tengok citer nihh..adela dalam 6-7 orang jek..huhuh. Kami tengok citer 'Despicable Me' yang pada aku biase aje. Agak keboringan & mengantuk ye dalam wayang itu.


YES cafe! hahaha..ni nama air itu ye..sebenanya ni air Jasmine Tea @ teh botol kalau di Indonesia 

Da abes tengok, kami mencari kedai makan. Perut takdela lapar sangat masa tuh so aku ajak makan kat Station 1 Cafe yang ada kat Terminal 2 tu. Boleh tahanla ramai jugak orang lepak kat sini,siap ada stage untuk karaoke, ruang untuk main pool & diorang ada sediakan games untuk customer main sambil tunggu makanan & lepak2.


Cappucino Mocha-hubby punya

Hati ni da tertarik tengok Football Flatter diorang. Macam2 ada! Walaupon World Cup da abes tapi Football flatter still available. Siap free key chain WC lagi..Hubby awal2 da mintak Argentina. Okay, back to the food, flatter ni consist of  small tuna sandwich, chicken wing, chicken nugget, crab nugget, potato wedges, salad & vege sticks. Comes with thousand island & mayonaise. Yummy!!!


suasana dalam Station 1 Cafe


inilah dier Footbal Flatter


posing jap sebelom makanan sampai (gambar gelap ekk sbb guna hp je)


fuhhh merembess u ollssssss...


kasi close-up sket...


Bila sudah kenyang, hati pon senang. So haruslah balik ke rumah sebab da tengah malam. Aku rasa Station 1 Cafe ni ada banyak branch kot. Kat KL mesti ada punya cuma tatau katne. So sape2 yg nak lepaks disini nanti tanya 'incik google' ye!! Tata titi tutu...

1 comments:

Yan said...

kalau 25 year ago, seremban ni tdak pe pun..Akak sekolah kat ampangan tu..Now, really impressive..

Post a Comment

Back to Top