Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
2

Timberland warehouse sale

Masa bulan puasa arituh kami pegi Timberland warehouse sale pulak. Hubby yang teringin nak pegi,since dier suka brand nih..Kebetulan aku keje malam tuh,so balik keje je terus shoot g sana. Sampai sana dalam kol 9pagi tapi lom bukak lagi. Aku tido dulu dalam keta smpailah kol 10pagi. At least dapatlah tido kejap kann..Kami pergi ni da hari ketiga,so ramai yg kata stok da xbrapa banyak..especially size kasut.

Cam biasalah,bukak je pintu berebut masing2 nak carik kasut. Aku pon sekalilah,saiz aku mmg banyak. Pilih je mana berkenan. Tak smpai 10minit da grab macam2..hahahah..tapi yg bikin pening hubby punya kasut asyiklah memanjang xde saiz..yg ada saiz tak berkenan pulak. adesss..last2 xde ape pon yg berkenan. Tak puas hati dibuatnya,carik jugak lagi sekali untuk dier. Alhamdulillah dapat gak satu pair kasut untuk wat jalan2. Pegi keje pon memang sesuai giteww..aku amik kasot jogging je (sebenanye kasot hiking) hentam jelahh..hubby beli t-shirt sehelai..oklah tuhh..harga range untk kasot dalam rm150-rm200 sepasang..



semangat berkobar berator depan sekali..hehe


orang sudah mula ramai


hubby berkenan sangat jaket nih,tp muat2 je..harga dm rm299..kalau da sempit xberbaloi pulak..


t-shirt yg ada harga dalam rm40-rm80






baju pilihan..strikingnye kaler kuning nih!


berator nak membayar..masa berator nilah aku pi carikkan kasot last minute utk hubby

pasni kalau ada warehouse sale camnih,kena pegi awal2 kot sebab banyak sket pilihannya..ok adios~


2 comments:

Mummy Zara Sofea said...

aritu xsmpt nkpegi..lst minit bru thu....

che'Burn@che'Qis said...

dot:tak byk choice da pon..kalu bernasib baik..adela..

Post a Comment

Back to Top