Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
6

Open house sana-sini!!

Musim raya masih lagi belum berakhir,setiap minggu pasti ada je jemputan untuk open house,kenduri kahwin & birthday party..Jadual kami setiap minggu agak penuh dengan jemputan open house. Alhamdulillah dapat makan free!!!heheheh..tapi hasilnya pasti berat badan aku naik balik!!!uarrrghhhh....

Minggu ni pulak aku bekerja malam so open house yang buat siang tu pon aku terjah jugak. Jadinya da dua hari aku xcukup tido!!!rasa cam nak tido je skarang nihh...zzzzZzZzZz...



open house di rumah Kak Leez


beraya di rumah Ziana..amazed dgn hiasan dalaman umah Ziana


sheperd's pie buatan Ziana...xsempat nak cuba lagi..bahan sumer da beli..huhuh


birthday party Zara Sofea..ada bouncer tuh..


ni si comel Zara Sofea


me with mummy Zara Sofea,expecting another child..wahhh!!


open house Amanahraya..hubby with Song


company secretary department


buat makan2 sket untuk operatorku yg dtg beraya,lauk raya pasti ada..


bifstik dimakan ngan roti & caramel peach


Rayyan Naufal yg tembam!!tgk tangan dier..


bersama operator


kenduri kahwin pulak!


td beraya kat umah Kak Ros...


6 comments:

sepul said...

tembam !

che'Burn@che'Qis said...

yelah sepul mmg aku da tembam pon!!!uarghhh!!!

Wahidah said...

wah dh dpt resipi sheperd pie eik..share la..nak gk try...hehehe...


amboi byknya open house...

Yan said...

Salam Qis,

sherperd pie awak kira ok lah tu..

che'Burn@che'Qis said...

wai:permintaanmu sudah dimakbulkan..hahaha..cuba jgn xcuba tau!!

kakyan:salam,hehehe..oklah tu ekk..masih boleh diperbaiki..

MOLY said...

qis, yg bday zara sofia tu, yg qis bergambar dengan bday girl tu, sebelah tu lily kenal tu kawan lily zaman irc dulu. apa nama lupa la pulak .. tp kat fb dia ada. uhuhu ~

kociknya dunia

Post a Comment

Back to Top