Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
3

Ali Baba's Kebab

Tekak ni asyik nak makan makanan arab je jadinya kami pergi try satu kedai makanan arab kt Jalan Ampang, namanya Ali Baba Kebab. Kedai ni lagi senang nak carik sebab betul-betul tepi jalan besar & berhadapan dengan Great Eastern Mall.




tempat ni cool jugak!deco yg nice..


aksi gediks


berangan nak msuk next top model..muaahaha




teh pudina with kurma


cantik tea pot nihh..murah sket harganya dari kedai lain


sugar cube giteww..


memandangkan masa ni da pukul 2pagi,kami try kebab lah..spicy lamb kebab with bread
mabeles!!!


sedap bang?? =p

Beberapa hari lepas,kami cuba makan kat Saba Restoran kat Jelatek Square. Nasi dier sangatlah mabeles & banyak!!!cuma lauk ayam ngan kambing agak tidak seimbang dengan nasinya. Lagi satu diorang tak serve yoghurt macam kat al-rawsha tu. Digantikan dengan kuah macam kari. Oleh kerana lapar,gamba pon tak sempat nak amik..heheh..

3 comments:

Leez said...

oooo...akak tau restoran ni kat mana. Makanan iran kan?
Sedap ke?

Yan said...

Salam Qis,

akak suka tegok tea pot dia lah..haaa

che'Burn@che'Qis said...

kakleez:yup,makanan iran..kebab dier sedap gak!!

kakyan:a;ah teapot dier sgt cantik!harga utk satu teapot pon rm4.90 je..kalu kt al-rawsha rm8..

Post a Comment

Back to Top