Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
2

My Birthday Celebration

We celebrate my besday earlier on 31Aug since masa besday nnti keje malam..So aku decide nak makan kat area The Curve. Ada beberapa restoran pilihan, antaranya Gardens, Marche, Paddingtons & Bubba Gump. Last2 kami decide makan kat Bubba Gump. Konsep restorannya sangat menarik!!Semuanya diambil dari movie FORREST GUMP termasuklah nama food dier ada skrip dalam citer tu..

Kami booked & pilih terus makanan pastu jalan2 shopping. Hubby bermurah hati nak belanja shopping so ape lagi kann...thanks abang!!!




muka excited!!


guava juice & alabama smoothies


catch of the day-ikan talapia,udang&mashed potato


appetizers recommended by the staff


rasa mcm snickers kwn-kwn!!


nsib baik order 2meal je..jenuh nak abeskan!


wish to had mud pie here but it's too big for us!

 
hubby da jatuh cinta ngan air nihh..


bole shopping gak..nice shirts!

Then,kami pegi Baskin Robbins pulak sebab on every 31st every month diorang akan bagi 31% diskaun utk aiskrim diorang. Kami amik 1 pint je (yg paling kecik)...mmg berbaloi!!nak kna tunggula next month kalu nak diskaun lagi since this month smpai 30th je..huhuh


kna amik no okay nak beli..

Okey, on 1st Sept (besoknya) aku da kene keje malam...so sebelum tuh operator aku da bgtau siap2 ajak berbuka sama2. Aku pon ikotkan jelah,rupanya diorang ada surprise utk aku..siap blanje makan,beli kek & bagi hadiah lagi! Terharu aku dibuatnya!!

besday kek ku yg ke-26..hehehe


kna tiup lilin jugak..




mereka pakat bagi belikan aku jeans..hihi..ada kisah sebenanye disebalik jeans nihh..

Esoknya hubby bawak aku buka posa kt Kadir Tomyam..tempat ni letaknya kat Ampang. Betul2 sebelah petronas yg ada Mcd kt Ampang tuh..Kadir nih mmg sentiasa ramai orang..kedai-kedai lain aku tengok kosong jerk..tak dinafikan mmg makanan kt sini terbaikkk..



mari kita pilih menu utk juadah berbuka


ikan siakap steam limau..wallahhhh best giler!!!


tomyam Pok Tek yg mengancam!!


kailan ikan masin

sebenarnya ada tambah kerabu mangga,tp xsempat nak amik gamba..

inilah hasilnya!!makan berdua mcm makan 5orang!!alhamdulillah...

2 comments:

Yan said...

Salam Qis,

amboi3.... makan besarrr nampak..

sepul said...

mak eh mcm artis. berapa byk kali selebrate daaaa????

weh kadiaq tom yam tu feveret gak. siakap stim dia memang stim. last aku pi 3-4 hari before puasa.

selamat hari lahir. semuga dilimpahi rahmat dari Nya

Post a Comment

Back to Top