Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
3

Snackz It!


Snackz it ni merupakan sebuah kedai makanan ringan yang terletak di Wangsa Walk (mcm ayat karangan pulak) =p. By the way, tak sure pulak kalu kedai ni ada branch lain. Tapi kami suka makan ayam goreng celup tepungnya. Siap bubuh serbuk perasa,kalu nak pedas pon bole request.

Ada satu makanan kat kedai ni yang agak lain dari yang lain iaitu Mee Suah Oyster. Korang penah try tak? Kami pon baru 1st time nak cuba. Katanya mee suah ni memang hot selling item kat kedai nih. Kalu nak cuba kena datang awal2,biasanya by pukul 9malam memang da sold out.



ni kedainya...cuma sorang je pekerja pada satu masa. so kalu customer ramai,diharap bersabar ye!


Antara menu pilihan yang ada....kami siap tapau ayam bawak masuk wayang (bau tak hengat punya!)

ni lah Mee Suah Oyster yang digembar-gemburkan..heheheh
pada aku rasanya biasa2 aje..oysternya pon agak tidak fresh tapi masih lagi berbaloi setanding dengan harganya..

3 comments:

sepul said...

mula mula aku ingatkan typo... mee suah= mee kuah...
rupanya memang mee suah ye

Yan said...

dap nya.. tgk nya lah kan.. hope mmg sedap lah tu

che'Burn@che'Qis said...

betullah ejaannya tuh sepul..ko xpenah denga ke mee suah?
kak yan:bole tahanla..asal dpt isi perut..huhu

Post a Comment

Back to Top