Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
4

Cool Blog

Kami suka minum minuman yang ada pearl hitam. Korang penah cuba? Masa balik JB arituh singgah IOI Mall, Kulai sebab nak rasa air keluaran Cool Blog pulak. Kat area KL ada rasanya branch Cool Blog nih.

Beza kedai ni dari yang lain sebab varietynya. Diorang create air minuman perisa baru yang tersendiri macam cendol blog. Tapi aku tak rasa pulak. Since 1st time cuba so try yang popular dulu lah. Kami try Oreo blog & Chocolate blog. Nyaman dech!! Kalu nak letak extra oreo pon bole,kena tambah sketla...

besar & comel!!

banyak pilihan!!

tu dier!!oreo blog..aduhh nak lagiiii...


hubby da pening mane satu nak pilih


cendol blog

nyumm..nyumm

4 comments:

ciju said...

cute betul. Airnya sedap tak? local product?

Mummy Zara Sofea said...

oreo strawberry pun sdppp.....dhbyk outlet die kt m;sia ni kan..kt kajang pun ade..merata2 dhade kan..

Syarliz M. Saaid said...

bila nak ajak akak gi sini?
tunggu lepas akak dah baik batuk yea...hehehe

che'Burn@che'Qis said...

ciju;airnya bole tahan sedap gak!
dot;wahh ada oreo strawberry??lazat tuhh..
kakleez;jomm kita try outlet kt kl ehh..

Post a Comment

Back to Top