Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
3

Seafood time @ Riverview, Kuala Selangor

Destinasi makan kami kali nih agak jauh sket ke Kuala Selangor. Mula2 plan nak pegi Umbai tapi bila difikirkan perjalanan yang agak jauh jadi tukar ke Kuala Selangor pulak..jauh sikit jelahh..heheh..

Rupanya senang je nak carik kawasan kedai nih. Just make sure korang kena lepas satu jambatan macam jambatan Pulau Pinang then carik signboard Pasir Penambang. Insyaallah sampai!

Kami sampai agak lewat sedikit sebab sesat. Mintak tolong ngan pakcik GPS pon salah daa..takpe2 first time guna boleh dimaafkan lagi..yang penting mase tuh dok ingat ketam je!! Lily,Nurman,Sepul & Nita sampai awal sket.

nurman,lily & nyla

kenyang sgt u olss!!!

uncle burn geram ngan nyla!!nak geget2!!

siput buluh

baby beans!!order 2 pinggan licin!

butter prawn..yummm..

auntie qis with nyla...haishh bilela nak ada my own..hihih

siakap steam lemon...mengancam beb!!

ketam sweet sour..kuah yg banyak!

ketam blackpepper..mengancam!!

rupanya song takberapa gemar makan seafood so order jugak ayam

chinese bread..hidang panasss..

sepul & nita

song & maksu

nyla the cutie

kak leez

aiyoohh perut sape nih???

kami sangat kenyang & puas hati!!hehehe
lebih2 lagi orang belanja bertambahla suka!!tenkiu to besday boy Song @ SBC!!tocey2..




3 comments:

Wahidah said...

amboi makan besar nampak..hehehe


yummy..sedap je tgk..isk3

Yan said...

bestnya Qis..

selalunya akak makan kat area Pantai Remis tu.. Mmg sedap n murah sangat..

sepul said...

agak-agak la burn perut hang tuuuuu

Post a Comment

Back to Top