Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
3

Open house SMSS Pioneer 77

Open house nih anjuran Alumni Sek Men Sains Selangor tahun 77. Sekolah mak saya..Aku memang respect abes ngan alumni sekolah nih sebab macam2 aktiviti & acara diadakan sepanjang tahun & diorang berjaya kumpulkan kawan-kawan sekolah setelah berpuluh-puluh tahun lamanya.

Open house kali ni diadakan kat Alam Damai, Cheras. Diorang sewa sebuah banglo milik Ukhwah jugak & bergotong-royong ramai menghasilkan juadah hari raya. Yang paling best sekali ada 2 ekor kambing golek yang ditempah khas untuk tetamu yang hadir.


nasi dagang yg ditempah catering..sedap!!


lauk pauk yang ada

ketupat,rendang,lontong,laksa,mee udang

kambing panggang yg mabeles!!!sangat lembut dagingnya..ada 3pilihan kuah

saya makan nasi dagang,kambing & salad je..huhuh

ni pulak eskrem vanila dgn tapai..korang penah try?

cheese cake..faveret!!
macam2 kek ada..mostly from Secret Recipe

chocolate cake..tak rase pon

ruang dessert

tetamu yang hadir..eh tu mak saya..=0

mamat ni ditempah khas untuk wat ABC & cendol

hadirin yg makin ramai tp xcrowded sangat

kambing kedua siap utk dihidang!!merembes you olsss..rugi xmakan byk2 arituh

pemandangan dari atas

ni lah rumahnya..memang besar,atas bukit lak tuh!!!bestnya kalu dapat rumah camni..

haishh berangan jelah..huhuh



3 comments:

Yan said...

Alboi3..terkangkang - kangkang kambing tu you.. buat leleh ayaq liuq je..

Bagusnya diarang boleh organize reunion cam tu sekali..

Wahidah said...

byknyaa food..amboi kambong golek tuu

@xiM said...

meriahnya makanan!!

Post a Comment

Back to Top