Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
6

Craving for Naan Cheese???~RSMY House of Real Briyani~

Yes, kami ada 1 spot baikk punya kalau korang suka makan nan cheese. Terletak betul-betul di tengah kotaraya KL yg penuh sesak. Berdekatan dengan Jalan TAR & Maju Junction. Kedai ni namanya RSMY House of Real Briyani di Jalan Medan Tuanku. Senang je nak cari kedai nih..u olls perasan x ada satu kedai mamak lotus tepi jalan besar menghala ke SOGO tu...haaa kedainya sederet je ngan mamak lotus..kena masuk dalam sikit berdepan dengan Hotel Lotus.

Keistimewaan kedai nih? mestilah pada Nan cheese nya!Tapi Nan cheese cuma available from 6pm until midnight je tau...kalau korang datang tengahari bole try Briyani diorang..sedap gak..

Ok lets view the pic.. 



nampak x betapa besarnya cheese yg bakal masuk ke perut korang??muahahah

 tandoori pon sedappp tau..terasa spicy sbb ada rempah2 (RM10)


Kimma nih must try...ekceli ada jugak kuah kambing tapi dah abes...hubby cakap very nice!(RM10)

tetamu khas kami abam dzul & ahkak buju








Later on,kami jumpa Lily sekeluarga pulak,sepatutnya Lily join kami sekali,tapi atas sebab2 tertentu....lily agak kelewatan sket & jadinya kami jumpa Lily,Nurman & Nyla kat Uptown Dsara yg lama tuh...they had chicken chop as usual lah.heheheh


Nyla bermanja dengan Aunty Qis...

Selamat mencuba!!

6 comments:

Yan said...

mak oiii..cheezy..cheezy..

che'Burn@che'Qis said...

:tup hehehe kannn...mmg mengenyangkan!

Anonymous said...

RSMY nih buka sampai kul bape..?

che'Burn@che'Qis said...

smpai 12mlm jek..

Anonymous said...

:P :mj

Myra Jay said...

Dah lama nak ke kedai ni tapi selalu tak berpeluang + tak tahu lokasi kedai..
TQ sharing dear :)

Post a Comment

Back to Top