Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
3

Shoes Festival @ PWTC


Last week, kat PWTC ada pulak Pameran Kasut Antarabangsa...i was like..wahhh sgt menarikss nihh...siap ada Dato' Jimmy Choo lagi...at first rase mcm xyah pegi jerk...skali ter-pegi jugaklaa...owhh iman ku tak kuat melihat kasot2 cantik terpampang sana-sini..huhuh

Mula2 nak pegi tuh da bajet pon mesti rmai giler orang sbb at the same time ada jugak Perfect Living Expo...da smpai sana,nmpak mcm rmai tp tak sesak sgtla macam mase gi Matta Fair arituhh.. 

Masuk2 je, kami berdua diberi kad/coupon dari Parkson from one guy. Dier ckp kitorang kna dapatkan cop2 dari jenama2 kasut yg ada dkat kad then bole redeem goodies bag. Lucky for us lahh sbb kad tu limited ajo..sape cepat dier dpt...kami pon mulakanlaa pencarian ala2 treasure hunt giteww.. alhamdulillah dpt jugak redeem goodies bag tuhh..okla,it's fun!


comel kan kasot nih!!from Bill Keith


bling-bling!!from Bill Keith oso..




US with Bill Keith!!

xpat jumpe Jimmy Choo...hukhuk





3 comments:

Mummy Zara Sofea said...

shopping ape tu qis...bestnye..rugi xpgi..xthu pun...

che'Burn@che'Qis said...

bli kasot raye....hahahah...

Hayati Musa said...

Wahh sakan shopping ,,, festival shoes sampai 31 mac 2013 nie,,, akak pun teruja nak g lepas baca blog kamu nie che Qis :))))
feel free to visit my blog ye ,,, tqvm
www.norhayatimusa.blogspot.com

Post a Comment

Back to Top