Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
3

Le Chateau De Puah


Since tgh lapa nak menunggu waktu lunch,meh nak citer lagi satu restoran TERBAIKK kt KL nihh..da penah masuk Jln2 Cari Makan tau!!Laluan nak pegi tempat nih agak terpencil sebab dalam kawasan perumahan & kna satu lorong kecik.

Nama restoran ni, Le Chateau De Puah...yg beshnye kt cni siap ada spa skali tau!!sblom makan tuh bolela ilangkan lemak ngan release stress dulu..heheh..cyber cafe pon ada gak (WIFI ade okehh).Sangat sesuai kalu nak lepak2 kt cni sbb tutop pon kol 3pagi.. Pokok pangkalnya serba serbi adelaa...Paling istimewa & special skali kt cni makanan Uzbekistan. Rugi kalau tak cuba!!especially nasi briyani ngan kebab. JOM TRY!!!




salah satu spot menarikss untuk bersantai




Jom masuk & makan!!!










potato boat as appetizer

close up sket...

both of us order Nasi Briyani with kebab
me-mixed kebab(ayam+kambing)
hubby-chicken kebab

Makanan ni sgt2 mengenyangkan okehh!!


ahhhhh...kenyang perut suka hati!!!hahahah

p/s: actually kami ada pegi lagi skali celebrate besday my mom but unfortunately gamba dalam camera sumer xsempat nak upload sbb da ilang!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

salah sendiri sbb terformat memory card tuhh..tu yg ilang sumer..kuang3x...

3 comments:

sepul said...

ishh camna nak sebut ntah nama kedai ni. la shatow di puah. pelik benor namanye ye

Peri PiA said...

salam kenal
baru mkn kat sini mlm tadi...nice food
once in a blue moon ...rm40.40 2pax

Anonymous said...

:mj

Post a Comment

Back to Top