Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
3

1st Trip of the Year 2015: Hong Kong + Macau Part 2

sambung Part 2

Day 4: Macau trip via Cotai Jet Ferry-The Venetian Macao-City of Dreams (Hard Rock Hotel Macau) -Shopping at Citygate Outlets Hong Kong

Day 5: Last day at HK, went to Avenue of Stars- Direct to Islamic Canteen Wan Chai for lunch- shopping at Jardine Crescent (tak best!) -on the way back to apartment,last minute shopping at Sasa & Temple market

kat sana mostly mmg masak kat umah & lunch kami bawak bekal...mmg save byk & saving tu disalurkan ke shopping! Muahahahah


ok je naik ferry ni, nak lagi cepat bole naik speedboat

inside The Venetian


Hard rock merchandise mmg wajib!! Me byk beli kat HR Hotel plak instead of HRC..choice lagi best!



hai Dato' Jackie Chan!!

hai Aaron Kwok!!



last day baru mentekedarah kat luar, itupon bedal dimsum jek...kenyang jugak mkn dim sum jek!

otw to Jardine market, depan Apple store ramai giler orang! Ntah ada launching apa pon tatau


walaupon cuaca sejuk tapi bila nampak eskrem matcha ni..waduhhhh terliur!! Terus beli double sundae...terbaikkk...

Perabih duit kat SASA beli perfume & last minute souvenir kat Temple Market....pulang ke apartment utk bersiap2 ke airport.

Kami memang amik airport service transfer pergi & balik memudahkan perjalanan dengan bag yg sangat byk & berat...memang worth it bayar $350hkd sbb tak perlu turun naik MTR dgn beg semua. 

Alhamdulillah! Best! Repeat lagi??? InsyaAllah!!

3 comments:

Leez M. Saaid said...

uwahhhh...cepatnya update blog. Sapa yg update ni?

Ainul Mustafa said...

bestnyer HK.. banyak kali ajak husband pegi...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

Back to Top