Countries we have visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
4

Warehouse Clearance menyerang!!!

Aduhai macam tau2 je aku nih baru pas gaji tetiba ada pulak FJ Benjamin Warehouse Clearance from 28-29 August 2010. Antara jenama yang dijual kat situ GUESS, LASENZA, GAP, BANANA REPUPLIC, RAOUL & macam2 lagi!!!

At first tak tau pon ada warehouse sale nih, balik umah adik tunjuk barang2 yang diorang beli. Diorang borong sakan handbag ngan kasut Guess, pakaian dalam Lasenza & macam2 lah!! Saja je diorang tuh nak bagi aku jeleskan.
 
Apa lagi tadi pegilah kejap nak tgk apa barang yg diorang offer. Alhamdulillah,tak ramai sangat macam hari sebelumnya. Kalau ikotkan hati memang banyak benda yg aku berkenan. Tapi terpaksalah ikot budgetkan sbb nak raya. Price yg dioffer kt sana; Lasenza bras range RM25 each, Sleep wear: RM30 for 2, RM50 for 2, Guess Bags range from RM100 – RM180, Small tote: RM80, Guess watch range from RM100 onwards, GC watch: RM400 onwards. Below gamba few items yang ada kt sana. Tak banyak sgt amik gambar sbb kalut nak shopping & kejar masa.

Nanti aku update barang2 yang dibeli ye! Now sempat lagi nak pegi nih kalau ada sesape yg nak shopping sebab sale smpai kol 7mlm ni. Happy shopping!!


aku ada grab satu jam Guess..hihih



ingat nak carik jeans Guess tp xde saiz pulak..sedey...

4 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Alamak rugi2...kat mana sales nie qis...

Yan said...

Yelah Qis..buat suspen je..Kat mane tu?

che'Burn@che'Qis said...

BSB&kak yan:sales ni kat hotel park royal depan Sungei Wang..mmg best gilak!!tp kna kawal nafsu tu,melepas beg guess!!

Mummy Zara Sofea said...

bestnye..dhterlepas nkpegi...

Post a Comment

Back to Top